27 December 2006

Nå er det JUL igjen, for liten og stor.....

I dag er det tredje dag jul, fy, så fort tiden flyr....
Har hatt en kjempekoselig jul hitill med besøk av mamma og pappa fra Trysil og storsøster Karin. Det er faktisk første gang at de har feiret Julekvelden her hos oss. Karin reiste videre til Lier første dag, mens mamma og pappa reiste hjem i går, andre dag jul.
I dag har vi ingen planer foruten det at Vidar jobber på dagen. I morgen skal vi til svigers på middag, på fredag reiser vi til Storefjell Høyfjellshotell på Golsfjellet og blir der til lørdag. Vidar har et trylleoppdrag der opp, og da blir vi med for å bade i bassenget, spise god mat og nyte den flotte underholdningen de har der opp.
Nyttårsaften skal vi til et vennepar av oss som har en datter i samme alder som Bertine.

Vi har spist så mye mat og kaker at jeg føler at det nesten tyter ut av ørene mine. I dag blir det garantert noe lettere.
Julenissen kom på besøk til Bertine's store skrekk og fryd. Tror ikke hun helt kunne bestemme seg for om det var veldig farlig eller veldig gøy....
Mange gaver ble det også, og jeg tror jeg var en av kveldens lykkeligste da jeg pakket opp "Revelution" fra Quickutz. Det er QK ny vidunder maskin og det er som en liten trykkpresse med sveiv. I tillegg fikk jeg også Abigail alfabetet til den. Har vært litt i tvil om jeg skulle bytte Abigail i en av de andre skriveskrift alfabetene, men ved nærmerer ettertanke tror jeg vel egentlig at jeg får mer brukt for Abigail, som er et mer "normalt" alfabet. Bokstavene er store... vil tro de sånn ca 8/9 cm høye(har ikke målt) gleder meg vil til å få prøvd de på en layout

Vidar hadde handlet gaven på Bikuben lille Juleaften, og butikken hadde vært full av mannfolk som hadde vært ute i samme ærend. Jeg hadde fortalt Vidar at jeg ønsket meg revolution, den nye "maskinen" fra QK, men han hadde ikke husket hva den het når han kom til Bikuben. De hadde spurt om jeg var nybegynner eller om jeg hadde holdt på en stund, så Vidar hadde jo fortalt at jeg hadde vært bitt av bassillen noen år nå. De hadde også spurt etter navnet mitt og da Vidar fortalte det, så visste de godt hvem jeg var(*knegger*--- de husker sine gode kunder...) Så de kunne fortelle Vidar at det var nok "revolution" jeg ønsket meg.... *latter*
I tilegg fikk jeg også vesken til QK tanga.

Nå klør det veldig i fingrene etter å komme igang med litt scrapping. Har tatt mange koselige julebilder som skal bli til layouter, ettersom Bertine fortsatt sover skal jeg se om jeg får printet ut noen nå.

Ønsker alle som kikker innom bloggen min en fortsatt GOD JUL....

NB: Nå er armen min mye, mye bedre så nå blir det mer blogging fremover....

Bertine spiller på sitt keyboard, en "midt i blinken" gave...


Julenissen, Bertine og tante Karin


Nå er det jul igjen, for liten og stor.....

7 comments:

Aashild said...

Så koselig å lese om julefeiringen deres, Synnøve :) Og godt at armen din er mye bedre! Gleder meg til å se flotte LO'er fremover.

Klem

Kirsten said...

Fortsatt god jul til deg og dine, håper nyttårsfeiringen blir koselig, og at 2007 blir et fabelaktig flott år.

Gyda

Monica said...

Jeg er rundt omkring på en blog-tour og må jo legge igjen spor ;)
Høres ut som om dere har hatt en koselig julefeiring og skal fortsette med det på Storefjell.
Ha en fortsatt fin romjul og godt nytt år! :)

Ellen said...

Innom for å ønske deg ei fortsatt fin jule- og nyttårsfeiring! Bra at armen din er bedre - må være pyton å få PC-forbud! Vi "sees" i 2007!:o)

Vibeche said...

Hei Synnøve, kjekt å se deg blogge igjen :)
Vel overstått julefeiring, koselig å lese om og se bilder fra deres jul. Gratulerer så mye med Revelution, så heldig du er :)
Ellers ønsker jeg dere god tur til Storefjell, kos dere masse :)
Romjulsklem fra meg

banglamarie said...

Romjulsklem fra meg ;)

Gratulerer med Revolution. Koselig å lese om julen din :)

ania said...

Så stilig da! Småler litt av beskrivelsen av mannfolka på bia lille juleaften - kan virkelig se for meg det der jeg hehe :) Koselig å se bilder av Bertine igjen, det føles som om det har vært en stund siden nå :) Godt å se mer til deg rundtomkring igjen! :)