31 December 2006

Godt Nytt ÅR......

Nå har vi kommet oss hjem fra Storefjell Høyfjellshotell, et utrolig koselig hotell. Vi har etterhvert vært der ganske mange ganger og det er alltid like morsomt å komme dit. Vi badet i bassenget og koste oss skikkelig på dagen. På kvelden var det barneunderholdning med bl.annet Klovnen VirrVarr(Vidars klovnenavn) Vidar hadde på forhånd avtalt med Bertine at hun skulle komme opp og være med på et av tryllenummerene hans. Vi var litt spent på hvordan det ville gå, ettersom hun tross alt bare er 2 år(blir 3 i februar) men det gikk over all forventning. Hun gjorde det hun skulle, svarte på det han spurte om og hun fikk kjempeapplaus av gjestene da hun var ferdig. Etterpå var det dans til levende musikk og barna hoppet og danset rundt på dansegolvet. Før vi avsluttet kvelden var vi en tur på lekerommet og sklei på skliene. Tror klokken passerte midnatt før Bertine sovnet.


Bertine inntar en barnedrink(slush) før undeholdningen starter.


Klovnen VirrVarr og han enormt dyktige assistent... hehe


Diskodronningen har inntatt dansegolvet

I går våknet vi til snøvær og vanskelige kjøreforhold, men vi kom oss da helskinnet hjem.

I kveld skal vi til et vennepar med ei datter på samme alder som Bertine. Blir koselig å feire nyttårsaften sammen med dem. Har bestemt ossfor å dra hjem før man begynner å sende opp raketter, vi har både en hund og en katt som ikke er så glad i smellene, og da syns jeg det er greit å komme hjem til de.

Egentlig bruker Nyttårsaften å være en dag for ettertanke og oppsummering for meg. Jeg bruker å skrive ned hva som har skjedd oss i året som har vært, samt litt mål, ønsker og forsett for det kommende året. Må nok ta morgendagen til hjelp til dette.

Ønsker alle som kikker innom bloggen min et spennende og innholdsrikt GODT NYTT ÅR...

7 comments:

Vibeche said...

Høres og ser ut som dere har kost dere på Storefjell :) Kjempe flink assistent Klovnen VirrVarr har fått seg, en herlig liten prinsesse :)
Ønsker dere en fin dag med masse morro og samtidig benytter jeg sjangsen til å takke for det gamle og ønske dere et godt nytt år :)
Ser fram til nye LO`er og kreative krumsping fra deg i 2007.
Nyttårsklem

Aashild said...

Moro å lese om jul og nyttårsfeiringa deres :) Og for ei nydelig prinsesse!

Ønsker dere alt godt for 2007!

Klem

gudrun said...

Hei Synnøve.
Godt nytt år til deg!

G :-)

ania said...

Så skjønn hun er!! Kan tenke meg dere begge var riktig så stolte av henne under forestillingen! :D Godt nytt år til deg!! :)

Lene S said...

Så søt liten trylleassistent! :o) Ønsker dere et riktig godt nytt år, Synnøve!

Lene

Linda said...

Godt nyttår til deg, Synnøve! :-)

_Kine said...

Riktig godt nytt år :)