19 December 2010

Lørdagskos…

I går gjorde vi unna den siste juleshoppingen. Vi var på Jessheim Storsenter da de åpnet dørene klokken 10 og da var det allerede fullt av folk der. Heldigvis hadde ikke vi så mye vi MÅTTE handle, det var vel så mye en hyggelig mor-og-datter-juleshoppings tur.
 Desember 2010 193

Etter at vi kom hjem kledde vi godt på oss og gikk ut i snøværet. Vi hadde laget oss grøt, og passet  på å lage så mye at vi også kunne sette ut litt til nissen.

Desember 2010 215 
Vi var innom skolegården, hvor Bertine akte litt på en gjenglemt kjelke….

Desember 2010 207

…. og husket i den store flotte husken som er så populær i skoletiden. Ikke alltid like lett for førsteklassingene å få husket på den, da de store barna også liker å “ligge” i denne husken, gjerne 3 til 4 i slengen…

Det er ikke så ofte jeg legger ut bilder av meg selv på bloggen, mye fordi jeg selvfølgelig ikke tar bilder av meg selv og fordi det som oftest er meg som fotograferer i andre sosiale sammenhenger også. Men i går holdt jeg bare kameraet på strak arm og knipset noen av oss sammen, og mot normalt så var vi faktisk i bilderuten begge to… :O)

Desember 2010 228

 Desember 2010 227Desember 2010 226

Så nå må dere se godt, for det er nok en stund til neste gang det kommer noen bilder av meg!
  Desember 2010 229 
Som dere ser så snødde det ganske bra… :O) Og det har det gjordt mesteparten av dagen i dag også, men heldigvis har det ikke blitt så mye volum av det. En av grunnene til at jeg sier heldigvis er fordi det ikke har blitt pløyd hverken ute på parkeringen eller opp fra garasje anlegget. Opp fra garasjen er det ganske bratt, så hvis de ikke pløyer i løpet av kvelden og natten tror jeg det er fler enn meg som får problemer med å komme opp i morgen tidlig når man skal på jobb!

Desember 2010 221 Desember 2010 201

I morgen drar Bertine til pappan sin og blir hos han til mandag 3. dag jul. Dette blir første julen hvor jeg ikke er sammen med henne på julekvelden. Må innrømme at jeg gruer meg…, for jeg vet at jeg kommer til å savne henne helt fryktelig. 
Jeg skal feire selv julekvelden sammen med min eldste søster og hennes familie, men jeg drar hjem igjen første dag og er hjemme til Bertine kommer til meg igjen tredje dag. Det er først når hun kommer tilbake at det blir ordentlig jul…

Ønsker dere alle en flott 4. søndag i advent(det lille som er igjen…) og en strålende siste uke før  jul.

14 comments:

Hulda said...

Virkelig en koselig dag dere har hatt! Så kjekt!

Sylke said...

Det ser ut som dere har hatt det koselig sammen :) Ha en fin førjulsuke!

Klem

hanne said...

Så koselige snøbilder :) Hyggelig å se bilder av deg også! Her er det for øyeblikket lite hvitt som kommer ned, men turen til min søster på lørdags formiddag endte med overnatting pga været.. Ønsker deg en fin jul, du får prøve å kose deg :)
Klem.

Anonymous said...

Stemningsfylte bilder.
Ønsker deg ei god jul, den blir nok fin på sin måte.
Håper du blir like aktiv på blogg fronten i 2011, kommer til å fortsette å følge deg.Din kreativitet er jo en inspirasjon i seg sjøl.
Hilsen Wenche

LisBethLys... said...

Så hyggeligt! Og sikke fine billeder af Bertine og dig! Du skulle tage og knipse et billede af og til vha. selvudløser! Det er så rart, at få billeder af, at man også selv var med til nogle af de hyggelige ting, man har billeder fra.
Jeg kan også godt lide dit billede af snevejret... Hvor er det bare dragende!
God aften til dig!
-LisBeth.

GryNoKa said...

Koselige bilder! Forstår godt at det blir rart å ikke være sammen med Berine på Julaften, men som du sier dere får ta det igjen når hun er hjemme igjen.
Ønsker deg fine førjulsdager!
Klem : )

Quiltefia said...

Det er veldig hyggelig å se dere sammen!! Håper du får en fin jul selvom du ikke skal feire julekvelden sammen med datteren din!! Gode tanker fra AnneKari:-)

Anonymous said...

Hei.Så koselig.Nydelig.Ønsker deg og dine en riktig God Jul.Klem fra Bodil.

Anne N. said...

Åh så herlig dere har hatt det i helga :o)
Det blir nok fryktelig rart å feire jul uten henne ja, men du har virkelig noe å glede deg til da selv om det er julaften! Du blir sikkert å få det kjempekos hos familien, og dagene går fort!
Klem, Anne:)

Vibekes lille grønne said...

Kjempekoselige bilder i snøværet! Ser ut som dere hadde en skikkelig koselig dag. :)

Vilma said...

Kære Søde Synnøve

Jeg er helt overvældet , posten har lige været her med din pakke . Aldrig aldrig har jeg fået så smukt og fint et julekort , det har fået staspladsen i min stue , så kan man kigge på det hele tiden :-))
Og gammelserie garnet & Noro nøglet , jamen det er helt helt fantastiske farver , det har du valgt godt , det er næsten alt for meget.Den lille pakke som jeg må åbne juleaften...ved næsten ikke hvad jeg skal sige udover at du er utrolig sød og betænksom. Jeg er vældig glad , alt dette for en Marius genser. Tak Synnøve :-))

Klem Vilma

Turid said...

Hei gode deg her i vinterland.

Vil ønske deg og dine ei riktig fin jul og et godt nyttår. Ser fram til å titte inn til deg også i det nye året.

Klem fra Turid

Ulla-Bella said...

Så koselig det ser ut - selv om det er snøvær og vind:)

Vilma said...

Hej Synnøve , tak for svar ang. støvler , jeg har sendt dig en mail :-)