11 April 2010

En super KOSELIG helg!

I helgen har jeg hatt det veldig koselig. På fredag var jeg først på Stoff og Stil i Drammen. Hadde lyst på noen stoffer som passet til å sy sommerkjoler av. Det er noen veldig søte kjoler i boken Vårgleder som jeg har lyst til å sy. Ble faktisk litt skuffet over stoff utvalget de hadde inne akkurat nå, så jeg endte opp med å kjøpe “lille martine” stoffer i flere farger. Dette stoffet er et baisc stoff som de altid har på lager, jeg har kjøpt av det tidligere også. I tilegg kjøpte jeg noen nøster med bomullsgarn i sterke farger. Ettersom jeg ikke har noe bomullsgarn fra før…*kremt*…, syns jeg det var helt greit at jeg kjøpte meg noen. Etterpå besøkte jeg en venninne som bor i Sylling. Vi har ikke hatt kontakt på noen år, men likevel var som om jeg skulle ha truffet henne igår. Kontakten og skravla var akkurat som i gamle dager…, KJEMPEKOSLEIG… :o)

På lørdag fikk jeg besøk av Yvonne og Janne, to herlige blogge- og scrappedamer fra Bjørkelangen. Det var første gang vi treftes i “real life”, men forhåpentligvis ikke siste. For på tross av at det ble veldig lite scrappet(snakker kun for meg selv alså)har jeg ikke ledd så mye på lenge. Likte deres crazy humor, måten de de utfylte hverandres setninger på, nesten som et gammlet ekstepar. Og ikke minst måten de etterlignet (språket)de to fisefine fruene i reklemefilmene for bladet Kamille – spesielt der de sitter i golfbilen… *latterkrampe*….

April 2010 017 April 2010 024 April 2010 026 April 2010 006
Noen bilder fra bordet; Yvonne og Janne viser frem sin produksjon. Jeg laget ingen ting som kan vises frem, rett og slett fordi jeg ikke laget noe...

April 2010 028 April 2010 030 April 2010 032

Se hva jeg fikk av disse fantastiske damene… :O)…, bare fordi jeg hadde invitert de hjem til meg på litt scrapping! Jeg er jammen heldig!

En nydelig dekorert sjokoladeplate, en flott sydd bolle, et nydelig hjerte og et stearinlys som var pyntet fantastisk flott…  April 2010 031

Ønsker alle som kikker innom en kommende flott VÅRuke…., nå er det snart sommer folkens… :O)

16 comments:

Janne i Fagerlia said...

Trivelig med slike sammenkomster hvor alle har samme interesse. Har studert det kjolemønsteret du snakker om jeg også, det spørs om symaskinen må frem om ikke så lenge.......

Yvonne said...

Hi-hi, tusen takk for at vi ble bedt! Og selv om min produksjon også var på et minimum, så storkoste jeg meg, og gleder meg allerede til neste gang!
Klem

Groskro said...

Det hørtes ut og så ut som om du hadde en fin helg fra tekst og bilder! :-)

Og takk for hyggelig kommentar om bokinnleggene mine, jeg analyserer ikke så mye, jeg skriver det jeg oppfatter :-)

Ha en fin søndagskveld og uke :-)

LINDA said...

Høres ut som en veldig fin helg:-)
Håper du får en like fin uke.

Tovepia said...

Hørtes kjempekoselig ut! Spennende å treffe folk "live", og som oftest er de slik man tror;)
Nyt dagene og våren og klem fra meg;)

STRIKKEMOR(O) said...

Høyrest ut som ei super helg!! Ha ei fin ny veke også!

Hulda said...

Så flott innlegg! Skal si du har hatt ei koselig helg. Så mye fint dere har laget. :) Sikkert kjekt på Stoff&Stil også. Her skinner kveldssola, er blitt rolig og fint, var vind tidligere i dag.

snakkemunn said...

Kjekt å ha en sosil helg med mye hygge, selv om man ikke får til å gjøre så mye. :))

Britaiskogen said...

Hei Olava. Nå har jeg strikket tørkehåndkle etter din oppskrift. *Jeg leste bloggen din og tenkte at dette vil jeg strikke engang. Men nå da det ble ferdig hadde jeg glemt hvor jeeg hadde sett oppskrifta. Jeg fikk et tips om at det var hos deg. Og ganske riktig, så da skal jeg lae link etterhvert.. Takk for et godt tips

Anita said...

Såå hyggelig da! Også så fine ting som de har laget! De hus stemplene så superfine ut!! En sånn helg må jo være perfekt! Ett fantastisk vær har det jo også vært, vi har kost oss ute i hele dag, i går var vi desverre inne HELE dagen, men, men.. Ha en flott ny uke vennen! klemmer fra ANita!

jannes hobbykrok said...

Må jo bare takke for den morsomste dagen på lenge!Vi fant veien hjem og...slett ikke verst!
"Gammelt ektepar"?????Makan....skjønner ikke hva du snakker om!Dette må vi gjenta!Bjørkelangen neste!
Klem,Janne

GryNoKa said...

Så koselig dere har hatt det. Det er alltid så godt å være kreativ sammen med likesinnede.
Ønsker deg ei god uke!
Klem : )

Hespe said...

Hei på deg!
Forstår godt du har kosa deg! Har lenge hatt lyst til å dra til Stoff og Stil, men uten bil blir det liksom litt vanskelig. Har forstått det slik at butikken ligger et stykke utenfor Drammen sentrum - sukk. Vel, får bestille fra nettbutikken istedenfor da.

Så gøy med mini scrappe-treff da - hørtes ut som dere hadde det utrolig gøy!

Ønsker deg en herlig ny uke!

Klem fra Hildegunn

Beppe said...

Slike sammenkomster er helt ubetalelige :) ;) Ønsker deg en god uke. KLem Beppe

Eivor said...

Høres koseligt ut med "bloggbesøk" og produksjonen kommer nok etter masse inspirasjon !

Vibekes lille grønne said...

Høres ut som en herlig helg! Håper det blir flere av de utover! :)