05 March 2010

Endelig ute av huset…

Etter mange lange dager og mange timer har jeg idag endelig levert fra meg nøkkelen til “gamle” huset. Det har faktisk vært litt vemodig, selv om jeg aller mest er kjempe lettet og glad over endelig å være ferdig. Det har vært en kjempejobb å rydde og vaske seg ut.

Helt siden jul har all min fritid gått med til oppussing, pakking, flytting, vasking og rydding. Ikke har jeg blitt ferdig her i leiligheten ennå heller, har brukt all tid på å bli ferdig med det gamle. Men nå kan jeg kanskje konsentrere meg om å komme helt i orden her. Etterhvert kanskje jeg får tid til litt hobby igjen også, ikke bare snike meg til litt strikking i ny og ne.

I morgen tror jeg faktisk jeg skal “feire” med å ta meg en tur til Bikuben på Strømmen.

Ettersom blogger nå har kommet med en funskjon som tillater at man lager “sider”, har jeg laget en side med litt nærmere beskrivelse av meg selv, samt en side som jeg skal bruke til bilder. Etterhvert vil det komme flere sider. Du finner link til disse sidene øverst i venstre kolonne. Hvis du vil vite mer om hvordan du legger til sider på din blogg, så klikk HER, Moseplassen har laget en kjempeflott “filmsnutt” om hvordan du gjør det…

IMG_6653
Viser dere et enkelt bilde fra stuen. Lover at dere skal få se mer etterhvert… :O)

GO HELG!

32 comments:

Sylke Feldhusen said...

Gratulerer så mye! Det er deilig når man endelig kommer så langt og er ferdig med alt som må gjøres før nøkkelen blir levert videre. Fint bilde av stua! Håper du får slappe av i helga!

Klem fra meg :)

Vibekes lille ullne said...

Flytting er litt av en påkjenning! Godt at du bare kan konsentrere deg om den nye leiligheten nå. Stua ser koselig ut, lykke til videre! Og god helg! :)

banglamarie said...

Skjønner det er både godt og vemodig å avslutte og levere nøkkelen.

Liker stilen i leiligheten din. Lekkert!! Tror den kjøkkenkluten jeg holder på med nå vil passe inn hos deg :o) Jeg bytter gjerne kjøkkenklut med deg. Det vil være koselig å ha en "Olava"-klut på kjøkkenet og tenke på deg og sende deg en tanke når jeg vasker bordet og kjøkkenbenken :o)

Groskro said...

Så fint du ser ut til å ha det i leiligheten:-) Skjønner at det er litt vemodig å levere nøklene til huset, men det må være godt å bare konsentrere seg om kun et sted også.

At dette fortjener en feiring, det skjønner jeg!! :-)

Ha en fin helg - Gro :-)

Groskro said...
This comment has been removed by the author.
Groskro said...

Jeg slettet en kommentar, siden det ble to like..., vet ikke hvordan jeg greidde det.

Hulda said...

Så fint det så ut ved sofaen din. Blir fint å se mer senere. Så bra at du er ferdig i huset. Slikt tar tid, ja! Hørtes spennende ut med slike sider på bloggen. Det må jeg se nærmere på.

Anita said...

Så bra da vennen! Godt å bli ferdig med det!! Dere får det såå fint! Koselig!! Gleder meg til flere bilder! Må sjekke det nye bloggegreiene dine! God helg og kos dere!

Anita said...

Ps! Feir med måte :0D

Janne i Fagerlia said...

Skikkelig hjemmekoselig er det blitt.

Linda said...

Så koselig det er hos deg! Og du fortjener virkelig en pause! Utflytting og pakking og nedvasking er noe av det verste jeg vet!

Turid Holm Flaa said...

Så koselig du allerede har fått det. En nydelig stemning i stua. Og takk for at du fortalte om dette med å lage sider på bloggen. Dette har jeg tenkt på lenge at jeg kunne ønske meg.

Ønsker deg en riktig god helg. Turid

Yvonne said...

Skjønner godt at det er vemodig, det var jo en veldig flott plass du hadde før. Men jammen ser det koselig ut hos deg nå og! Stua di ser kjempetrivelig ut.
Og en tur til Bikuben kan jo få de fleste i godt humør. Kos deg masse og kjøp deg noe moro å leke med!
Ønsker deg en super helg!
Stor klem

siddisisalou said...

Flytting kan vœre tøffe saker, men du har klart dette fint. Så koselig du har fått det i ditt nye hjem ! Gleder meg til å følge deg videre.

Elins Strikkeri said...

Ser ut til at du har fått det koselig i nye heimen din!! Forstår godt at du har hatt det travelt og at det er litt vemodig og rart med flyttinga.... Ha ei fin helg:))

Bestemor Drillo said...

Gratulerer!! For en trivelig stue, her kommer du garantert til å trives;) God helg og klem fra meg!!

Anonymous said...

Hei.Kjempe fint.Koselig.Håbby finner du igjen.Kos deg masse med ny Leilighet.Ha en kjempe fin helg.Klem fra Bodil..♥♥

Lise said...

Så koselig stuen din er! Det er godt når man har avviklet den gamle boligen og kan konsentrere seg om den nye. Flytting er tøft og tidkrevende, og nå står det beste igjen! Ha en koselig helg!

Unknown said...

Er så enig med at det er mye å gjøre med flytting, (d var da jeg oppdaget hva stress var).
Flott at du viser om sider kommer nok til å benytte meg av d.
Fin stue du har fått. God helg.;))

Hannesol said...

Ja godt og vemodig går ofte hånd i hånd, rart det der. Men du har jammen meg vært flink og iherdig med flytteprosessen. Og det nye hjemmet ditt ser bare sååå koselig ut! Kos deg og nyt helga! *klem*

Anonymous said...

Så deilig å være ferdig med flyttingen. Ser ut som om dere har fått det kjempe fint! Gleder meg til å se flere bilder.
Kos deg i helga!
Klem Igi

hanne said...

Så koselig du har fått det i din nye stue! Tipper du er glad når du nå endelig kan slappe litt av og kose deg i ditt nye hjem!

Skjønner det kommer tanker når en leverer fra seg nøkkel...
Lykke til, da!
Klem.

Unknown said...

kjempekoselig du har fått det.
god helg vidre
klem fra kragerø

Terese said...

Så artig det var å lese meir om deg på dei nye sidene. Eg har ofte vore innom bloggen din, syns den er så inspirerande. Eg prøvde å legge igjen ein kommentar på sida om deg, men det gjekk ikkje. Ha ein fortsatt fin søndag. Terese

jannes hobbykrok said...

Så herlig å se litt bilder av den nye boligen din!Har sittet å snakket,naboen og jeg,og gledet oss til å se bilder av hvordan du får det!Liker så godt stilen din!!!Ble det noe godt kjøp på Bikuben da?Det er rene godtebutikken det der!Blir fort dyrt der...
Klem,Janne

Beate said...

Så flott du har fått det! Gleder meg til å se flere bilder. Å du, takk for koselig kommentar inne hos meg :)

Yvonne said...

Hei du! Du har helt rett, det er Janne og jeg som er "to gode" naboer! Og vi kunne veldig gjerne tenke oss å komme på besøk til deg! Det hadde jo vært kjempetrivelig. Og så spennende å se hvordan du har fått det og. Det er så rart med denne bloggverdenen, en føler lissom at en kjenner de andre der ute, selv om det bare er gjennom pc'en.
Men du verden så mange hyggelige bekjentskaper det har blitt!
Kan vi ikke mailes nærmere om tidspunkt da? Min adr er:

yvonnchr@online.no

Ha en superduper onsdag!
Stor klem

Tino said...

Så lyst og koselig du har det!
Sikkert både godt og vemodig å være ferdig med det gamle huset. Men må være deilig å ha bare et sted å fokusere på.
Klem T
Ps. Skal sjekke ut dette med å lage sider :)

Jorun said...

Så koselig det ser ut hos deg...

Bluggi buggi blogg said...

Hei hei :)
Så koselig du har fått det. Håper du kommer til å stortrives etterhvert.
Det er mye styr å flytte og ikke så kjekt når man egentlig ikke hadde lyst. Får håpe du får det bedre nå når du er ferdig med det gamle og kan konsentrere deg om ditt nye hjem.
Lykke til og ha det fint.
Klem Trude :)

Anonymous said...

Jeg har lest masse på bloggen din og du lager så mye fint!!!
Lykke til videre

Anonymous said...

Nice fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.