12 May 2008

Oppussing tar tid....
Det går fremover med oppussingen selv om ting tar tid... *sukk*..., skulle gjerne hatt noen flere timer i døgnet akkurat nå...til soving....*smil*

Før vi flytter inn skal vi legge "veggfornyer" eller "sparkel på rull" som den også kalles, i stua, kjøkkenet og soverommet til Bertine. Vi er snart ferdig med stuen, har igjen ett siste strøk med maling. Kjøkkenet og soverommet har vi ikke begynnt på ennå, men jeg tror det skal gå ganske raskt bare vi kommer igang. Fargen vi har valgt heter "chi" og den er nesten hvit. Den skal vi bruke både på stuen, kjøkkenet og soverommet. Etterhvert som vi pusser opp flere soverom kommer vi til å bruke den samme fargen der også. Har blitt helt forelsket i den, den er så lys, sart og ren i utrykket.

Vi skal flytte inn 22. mai, uansett hvor langt vi har kommet med oppussingen(men jeg regner med at vi er ferdig med det meste av det som "må" gjøres da)

På bildet over ser man Vidar som beiser første strøket på trappen. De forrige eieren hadde hverken beiset eller oljet trapp og veranda, så det var et absolutt "must". Vi valgte å beise da det holder lengere enn olje. Vi valgte en beis fra Tyrili som heter "Varg" og den passet så utrolig bra til huset vårt. Den er blågrå i fargen og gir en blank hinne på treverket.

I dag har jeg gravd opp endel stauder og plantet dem i vår nye hage. Har ikke veldig lyst til å forlate alle de flotte staudene vi har, men vår nye hage er ikke så stor så det skal ikke så mye til før den blir ganske frodig.... både tror og håper jeg...*smil*


Måtte bare legge ved et bilde av vår Bertine som nyter en Lollipop!

Gleder meg til å vise frem bilder fra vårt nye hus!

xoxo

3 comments:

oheidia said...

Gratulerer - nå er dere snart ferdig og i hus. Kan forstå at dere gleder dere! Tiden går vel litt sakte når dere venter på akkurat det!

Gleder meg til å se bilder fra resultatet!

Klem Heidi

Fru Fjeldhammer said...

Gratulerer med overtagelse! Gleder meg til å se fortsettelsen..

stå på.. lykke til!

Vibeke said...

Vi er i akkurat i samme situasjon som dere. :)

Overtok nøkkelen til vårt "nye" hus 1. mai. Vi pusser opp for harde livet om dagen, fra morgen til kveld.
Vi har tenkt å flytte inn ca 30. mai vi da. :) Men ting tar tid.

Lykke til videre med oppussingen.