19 April 2007

... så liten og søt rompe.....


Har sendt ganske mange digitale bilder til fremkalling, og i på vente av at de skal komme scrapper jeg gamle bilder... Denne skjønne lille gutten er min kjære mann..., da jeg viste bildet til Bertine så var hennes første kommentar at han hadde så liten og søt rompe...
Det er det jeg pleier å si til henne...*latter*...., man må være litt forsiktig med hva man sier skjønner jeg.... :-)

Kjempemoro å scrappe liggende lettersize, får mer og mer sansen for dette formatet... :-)



På lørdag kjøpte jeg meg noen stempler, jeg som egentlig ikke lager kort, derfor har jeg vært helt forpliktet til å lage noen kort... :-)

Ha en strålende kveld... :-)

18 April 2007

Rhonnas Color challenge og Elsie challenge


Her er min LO til Rhonnas colorchallenge #3 Rød
Det er en farge jeg er veldig glad i, og jeg bruker den ganske ofte når jeg scrapper.
Bildene er av mine kjære Bertine, har hun ikke blitt stor?


Elsie Challenge #2
Jeg jobber meg videre i Elsies 52 challenge, og har nå kommet til utfordring nummer #2... *latter*....
Utfordringen er å ha fokus på bildet, konvertere et fargebilde til et sort/hvit bilde og bruke dette som fokuspunkt på layouten. Bildet jeg har brukt er et sort/hvit analogt bilde. Bildet er av meg, og det er tatt i de glade 80 årene. Fin sveis, ikke sant....



Elsie challenge #3:
Kort fortalt så går denne utfordringen ut på å bruke bånd på en kreativ måte.
Denne gangen laget jeg en liggende lettersize, mitt favoritt format for tiden. Bildet jeg har scrappet denne gangen er av meg, mine to søstre , mamma og pappa. Bildet er tatt i 1985, i min yngste søsters konfirmasjon. Jeg er ytterst til høyre, og som dere ser så har jeg her en helt annen hårsveis en jeg hadde på forrige LO. Hårfargen kommer ikke så godt frem, men den er rødlig.... Likte å eksprimentere med håret på den tiden.... LOL

Jeg har løst utfrodringen ved å flette flere bånd sammen og dekorere de med en blomst i ullfilt.., syns det passet så godt ettersom vi alle har budnad på oss.

15 April 2007

Jeg er IMPONERT... :-)



Fra fredag til lørdag hadde jeg besøk av Marte, min 15 år gamle niese. Hun er en nyfrelst scrapper, og hun har virkelig blitt bitt av basillen. Jeg er utrolig imponert over det hun lager... :-) Vi scrappet hele fredagskvelden, og jammen fikk hun laget en LO før hun reiste igjen på lørdag også.

Dette er hennes to aller første 12x12 LO'er....

Marte har også laget seg en scrappeblogg; Martes Dg's blogg <3
Tror hun blir veldig glad om du kikker innom den og legger igjen en hyggelig melding til henne... :-)

Ha en scrappende flott søndag...

11 April 2007

Rhonnas color challenge - green



Endelig på nett igjen... ! Påsken var kjempekoseloig, men man fikk jo nesten abstinenser av at man ikke hadde tilgang til nettet...... men vi scrappet hver kveld og det var veldig koselig. Laget bl.annet denne grønne layouten til Rhonnas color challenge.

Har brukt papir fra Basic Grey og Creativ Inmagination, Retro blomst(die-cut) og stempel fra FancyPants

My green layout - Rhonnas color challenge. I think green is a great color.... :-)

Have a nice day!

02 April 2007

Elsie challenge og påskeferie....



Jeg lette gjennom noen gamle esker i helgen, på leting etter noen gamle bilder jeg visste at jeg hadde et sted. Bildene fant jeg ikke, men en artikkel jeg hadde revet ut av Det Nye for mange år siden. Nærmere bestemt fra 1980. Man kan vel si at det var min introduksjon til scrapbooking. Husker at jeg ble veldig fasinert av denne artikkelen... He-he..., alså kan jeg stadfeste at jeg startet med denne fasinerende hobbyen i 1980... *smil*...




Var på påskeavslutning på Papertrends på fredag og det var kjempegøy. Satt på et bord med veldig høy stemning, så latteren satt løst..., takk til bl.annet Rita, Vibeke, Nina, Linda og Gyda for en veldig hyggelig kveld.
Laget disse to layoutene den kvelden, pluss en dobbel som det mangler tekst på. Tror aldri jeg tidligere har laget så mange LO'er på et scrappetreff..., så det var fruktbar moro.
Fikk handlet meg litt "påskesnadder", jeg kjøpte bl.annet "52 scrapbooking Challenges" av Elsie Flannigan. Har siklet på denne boken lenge og skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke har kjøpt den tidligere. Da jeg kom hjem fra treffet ble jeg liggende å lese i den, noe som resulterte i at jeg ble ganske "høy" og absolutt ikke fikk sove... :-)
Har bestemt meg for ¨å prøve å gjøre alle utfordringene hennes. Ser for meg at jeg lager en i uken, uten at det på noen måte skal bli noe press. Uansett....., jeg lagde første utfordringene på lørdag. Er det flere som har lyst til å være med på Elsies challenge, og ikke har boken, så kan jeg poste ukens challenge i begynnelsen av hver uke... Si fra hvis du har lyst til å være med.
Challenge #1:
Whether it's a quote, a list of your favorite adjectives or computer-generated phrases, journaling on stripes of cardstock is a great way to add visual excitment to your page. Be creative and cut favorite quote into pieces to add to your design.
Her er min Challenge #1:
Nå har jeg printet ut bilder og pakket ned scrappesakene. Reiser nemlig til Trysil på påskeferie om et par timer. Alt er pakket og står i gangen i påventet av at vi skal bli hentet. Jeg og Linda har planer om å scrappe på kveldene, så det skal bli spennende å se hvor mye man får gjort.
Vil ellers benytte sjansen til å ønske alle som kikker innom bloggen min en riktig god påske, og takk for alle de hyggelige hilsningene.... :-)
God Påske!