02 April 2007

Elsie challenge og påskeferie....Jeg lette gjennom noen gamle esker i helgen, på leting etter noen gamle bilder jeg visste at jeg hadde et sted. Bildene fant jeg ikke, men en artikkel jeg hadde revet ut av Det Nye for mange år siden. Nærmere bestemt fra 1980. Man kan vel si at det var min introduksjon til scrapbooking. Husker at jeg ble veldig fasinert av denne artikkelen... He-he..., alså kan jeg stadfeste at jeg startet med denne fasinerende hobbyen i 1980... *smil*...
Var på påskeavslutning på Papertrends på fredag og det var kjempegøy. Satt på et bord med veldig høy stemning, så latteren satt løst..., takk til bl.annet Rita, Vibeke, Nina, Linda og Gyda for en veldig hyggelig kveld.
Laget disse to layoutene den kvelden, pluss en dobbel som det mangler tekst på. Tror aldri jeg tidligere har laget så mange LO'er på et scrappetreff..., så det var fruktbar moro.
Fikk handlet meg litt "påskesnadder", jeg kjøpte bl.annet "52 scrapbooking Challenges" av Elsie Flannigan. Har siklet på denne boken lenge og skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke har kjøpt den tidligere. Da jeg kom hjem fra treffet ble jeg liggende å lese i den, noe som resulterte i at jeg ble ganske "høy" og absolutt ikke fikk sove... :-)
Har bestemt meg for ¨å prøve å gjøre alle utfordringene hennes. Ser for meg at jeg lager en i uken, uten at det på noen måte skal bli noe press. Uansett....., jeg lagde første utfordringene på lørdag. Er det flere som har lyst til å være med på Elsies challenge, og ikke har boken, så kan jeg poste ukens challenge i begynnelsen av hver uke... Si fra hvis du har lyst til å være med.
Challenge #1:
Whether it's a quote, a list of your favorite adjectives or computer-generated phrases, journaling on stripes of cardstock is a great way to add visual excitment to your page. Be creative and cut favorite quote into pieces to add to your design.
Her er min Challenge #1:
Nå har jeg printet ut bilder og pakket ned scrappesakene. Reiser nemlig til Trysil på påskeferie om et par timer. Alt er pakket og står i gangen i påventet av at vi skal bli hentet. Jeg og Linda har planer om å scrappe på kveldene, så det skal bli spennende å se hvor mye man får gjort.
Vil ellers benytte sjansen til å ønske alle som kikker innom bloggen min en riktig god påske, og takk for alle de hyggelige hilsningene.... :-)
God Påske!

9 comments:

Linn Kristin Stølan said...

hørte dere hadde hatt det lystig på Papertrends, ja... Skulle gjerne vært der, men passet ikke sånn denne gangen. Vi treffes kanskje ved en senere anledning? Den boka til Elsie er kjempefin, ja! Har plukket opp mange gode tips derfra. Ønsker deg en super påske!

Rita said...

hei og takkf for sist. Det var koselig å treffe deg igjen. Skal si du har vært produktiv :) Så mange flotte sider du har laget. Jeg likte så godt "Pals" siden din. Den ble knall fin.
Ønsker deg og dine en strålende påske :)

Kari said...

Hei!
Jeg har også en Trysilbunad som har krympet VELDIG i skapet! :-)
Du er sikkert utflyttet trysling - etternavnet ditt låter mystisk tørbergsk! Kom inn i bloggen din via Minneriket. Så flotte LOer du lager!
Hilsen Kari

Lene said...

Så produktiv du har vært, og så mye fint du har laget!
Det må vel kalles et vellykket treff, med både produtivitet og mye latter :)

Håper du her ei flott påske på fjellet!

Ellen said...

Å - så kult å finne den gamle artikkelen da!!:o)
Ser du digger Phoebe, du også! Flotte vår-LO'er!

Ønsker deg ei skikkelig flott påske!! E*

Kathrine said...

Så gøy med treff! Kjempeflotte LOer du har laget! Håper du har en flott påskeferie!

Mette said...

Hei vennen! Det finnes pc her på posadaen som vi bor, så jeg har oppdatert min blog... Kommer innom igjen senere i uken også, regner jeg med... Håper du har hatt en fin påskeferie i Trysil! Klemmer i massevis fra meg!

Jill said...

Herlige fargerike sider du har laget!
Jeg har 2 bunader, de passer liksom ingen av de... :-0
God påske til deg!

Lilo said...

Oj så mycket fint du gjort! Jag har också Elsies bok men har inte hunnit göra utmaningarna än...men bara att bläddra i boken ger stor inspiration!