19 January 2007

Art Journal - dag 10 og 11

Nå er jeg egentlig skikkelig SUR.... Hadde akkurat skrevet ferdig et langt innlegg til bloggen da det plutselig inntreffer en feil og microsoft må lukke alle sidene.....*grrrr* noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde et annet operativsystem....
Sånn, da har jeg fått ut litt "edder og galle" så da kan jeg skrive litt om hvor morsom jeg syns denne ART JOURNALEN til Gudrun har vært. Den har betydd ganske mye for meg, og jeg er ganske stolt over at jeg har klart å gjennomføre alle dagene hitill. Tror jeg kommer til å savne den litt, samtidlig som jeg da får mer tid til å lage layouter. Det har nemlig blitt nedprioritert i denne tiden som art journalen har pågått. Takk igjen, Gudrun, for at du er så herlig kreativ og iniativrik...

Nå er det endelig fredag og praktisk talt helg... har ganske mye som må gjøres denne helgen, for på onsdag reiser jeg nemlig til CHA messen i Los Angeles. Vi får et par dager før messen begynner, og da skal vi bl. annet leie bil og farte litt rundt. Er jo fint å få sett litt, kanskje en tur til Hoolywood og se om vi ser noen kjendisser... LOL.... og vi skal garantert besøke noen lokale scrapbookbutikker....*gleder meg*...., slik at vi også får handlet litt. For på selve messen får man jo ikke handlet noe....(bare butikker, og de må bestille varer og få de tilsendt til butikken)
Jeg kommer med daglige rapporter her på bloggen min, med masse info om de forskjellige nyhetene som blir presentert på messen, bilder fra stands, workshop etc... og sikkert litt "snikksnakkeri" om hva vi gjør, alt det spennende vi opplever.

Så hvis du vil lese ALT om CHA messen så anbefaler jeg deg å følge med på bloggen min framover.... *smil*


Her er mine bidrag til Gudruns ART Journal, dag 10 og 11.


Art Journal - dag 10


Art Journal - dag 11

3 comments:

Berit said...

Å det må være deilig å ha kommet ajour med denne boken ;) Henger "litt" etter - men valgte å scrappe en LO da jeg var oppe midt på natta i noen timer ;)
Her er det vinter og sol, og snuppa skal snart hentes på skolen. Skidag - og "masse" bagasje.
God helg - og om jeg skulle glemme det over helgen GOD TUR til CHAmessa! Kose deg!!!!

Vibeche said...

Det er virkelig en fornøyelse å følge med på bloggen din, så fargerik og glad motivasjonsbok du har laget :) Sidene dine gjør meg glad :)
God tur til CHA messen og kos deg masse :)
Klem

gudrun said...

Hærlige sider du har lagd denne gangen også synnøve!
Blir alltid så glad av å kikke på dine sider med klare, sterke, varme farger. :)