27 November 2006

Chatterbox...

Her kommer det endelig en oppdatering av bloggen min, den har blitt veldig forsømt den siste tiden, og det er flere årsaker til det. Den største årsaken er at jeg er i ferd med å utvikle senebetennelse i høyrearmen. Den blir ekstremt vond når jeg sitter ved PC'en. Derfor har jeg prøvd å begrense meg.... noe som har gjort at jeg faktisk har blitt litt bedre... Heldigvis går det greit å scrappe.

Jeg er nå i full gang med å jobbe for KIN FLICKS AS, har holdt mitt første kurs for de også, noe som var kjempegøy. KIN FLICKS AS har et spennende konsept, med scrappebutikk, foto og kaffebar. Har blitt ekspert på å lage "kaffe Latte", og syns den er ganske god selv om jeg i utgangspunktet ikke er så glad i kaffe. Men jeg må ha sukker i....

Inntil videre jobber jeg kun 2 dager i uken, men håper på sikt at det blir mer jobb på meg. Foruten å jobbe i butikken og holde kurs, så lager jeg også eksempler som de kan henge opp i butikken. Layoutene som dere ser her i denne posten er laget i oppdrag for dem. Jeg tok utgangspunkt i "Memory building kits" fra Chatterbox(Jeg har laget 4 layouter utfra denne pakken, holder på med to til, men de er ikke helt ferdige ennå)
Chatterbox er i utgangpunktet ikke mine favorittpapir, så det var derfor ekstra utfordrende å lage disse layoutene.

Ettersom jeg jeg har fått jobb hos KinFlicks AS kan jeg ikke jobbe i det Kreative teamet til Papirgleder lengere, det var desverre ikke ikke forenelig me hveradre.

Ønsker dere alle en hyggelig scrappemandag.....

NB: Har problemer med å få lastet inn layoutene, så jeg prøver igjen senere.

9 comments:

ania said...

Ååh, har ventet og ventet på en oppdatering her jeg :) Synes det er så koselig å få lov til å ta en liten del i livet og arbeidet ditt :) *god bedring* til deg og armen din - ikke overbelast den for mye nå selv om du er blitt bedre! Og så synd at du måtte trekke deg fra PG teamet - men å få lov til å jobbe med scrapping i en fysisk butikk - så herlig! :) Høres ut som et bra konsept den butikken - er den ikke alt for langt unna Oslo kan det hende jeg får til å ta meg en tur innom en gang jeg er i byen :) Psst. Linken din til butikken er litt feil :) Gleder meg til å se LO'ene dine! :)

Lene S said...

Long time, no see! Så godt å se at det er liv i deg! Høres ut som du har fått deg en helt knall jobb, Synnøve..scrapping og kaffe...ja det hadde vært noe for meg også LOL

Gleder meg til å se sidene dine :o) Og riktig god bedring med armen!

Klem!

Ellen said...

Så spennende ny jobb!! Scrappebutikk med kaffebar hørs helt perfekt ut, spør du meg!:o) Der kunne jeg ha bodd!
Gleder meg til å se Lo'ene når du får lagt dem ut.
God bedring med armen!

gudrun said...

Heisan Synnøve.
Godt å høre at armene blir bedre med litt hvile.
Det er ikke mye morro med senebetennelser! :-(
Så BRA at du trives i den nye jobben! Kurs er gøy og kaffe er godt, så for meg høres det ut som du må ha det som plommen i egget.
KLEM

Ullis said...

Grattis till nya uppdraget Synnöve, det ska bli spännande att se vad du skapat av CBX!

Kirsten said...

Gratulerer med jobb i scrappebutikk :D Høres jammen bra ut, kanskje jeg til og med må finne ut om det går an å ta en tur dit :D

Ha en fin førjulstid!

Gyda

Sølvi og audi said...

gratulera med jobben!! høres ut som ein draumejobb ja!!! heldigen!!

glede oss til å sjå layoutar frå deg!!

-og god bedring med armen..

Sandra said...

Hei, lenge siden sist. Har hatt litt problemer med å komme inn på kommenteringssiden din.
Gratulerer så mye med ny jobb, kommer til å savne deg masse på papirgleder, men vi har jo alltid bloggen ;)Kos deg videre og jeg gleder meg til å se nye sider fra deg :)
Klem fra vibeche
Ps bruker min datters blogg, min ikke enig med meg :)

banglamarie said...

Høres ut som den perfekte jobb for en scrapper :) Gratulerer så masse.

God bedring med armen din!