01 November 2008

Snart Jul...


To innlegg på en dag, det er mot normalt.... :o)
I dag er det første 1. novemer og det nærmer seg jul med stormskritt. Så idag har jeg funnet frem Julestoffene mine...., var ikke klar over at jeg hadde så mange meter....Jeg har også funnet frem mine halvferdige juleprosjekter, de fleste av dem er fra flere år tilbake.

Denne julenissen skal bli en spisebrikke. Jeg har laget 6 stk, det eneste som mangler på brikkene er litt håndsøm og montering av bakstykke og lukkekant. Mønsteret er fra Nancy Halvorsen. Det er sikkert 5 år siden jeg begynnte å sy på disse..., de blir liksom aldri ferdig...Dette skal bli et veggbilde, og det som mangler er å få stichet teksten og montering. Det er nok minst 5 år siden jeg laget denne toppen også. Dette mønsteret kommer også fra fra Nancy Halvorsen.Toppen på denne stjerne-juleløperen laget jeg i fjor og det eneste som mangler er bakstykke og lukkekant.

7 comments:

Hespe said...

Hei, og tusen takk for koselig besøk på bloggen min!

Wow, så flink du er!! Brikkene var jo bare så flotte, og veggteppet like så. Ellers er du jo "rå" på å lage kort også.. :o)

Er veldig enig i at halloween heksen var skjønn...

Ønsker deg en god helg videre!

Klem:o)

kate said...

Så flott ting du lager. Misunner deg virkelig som kan sy..
Forresten ei kjempesøt halloweenheks...:)

Ha en flott søndag:)
Klem:)

Anita said...

Nydeligste heks jeg har sett også!!! Her var det spøkelser i år, vi fant ikke komplett annet, så da måtte mors stoffer til pers! De jule tingene må du bare få ferdig nå!!!! Kom igjen;0) Kos deg fortsatt! Klem!

Marit said...

Lykke til med fullføring av prosjekter. Det kan se ut som du trenger det :) og sånn som jeg kjenner meg igjen da :)

Men flotte blir de..er ekstra koslig med lappeteknikker til jul tenker jeg :)

Jill said...

Så flotte ting, da! Jeg skulle ønske jeg hadde noen sånne juleprosjekter liggende som bare trengte bittelitt stitching... Ser kjempeinspirerende ut :)

Heidi said...

Det er den desidert kuleste julespisebrikken jeg noen gang har sett!

Jeg vil også ha sånne!!

Klem fra Heidi

LivM said...

Så flotte spisebrikker du har laget. Her var det mye annet fint på bloggen din også!