12 September 2008

Sjal i kjærlighetsmasker.

Da jeg var innom en garnbutikk på onsdag så jeg et kjempeflott sjal som hang som utstilling Oppskriften hadde de kun på et ark under disken. Etter å ha spurt pent fikk jeg en kopi.

På kveldn(les: natt til onsdag) begynnte jeg på sjalet. uten bilde og med en dårlig oppskrift startet jeg friskt opp. Etter en times tid med knoting, banning, "kaste fra meg og ta det opp igjen"klarte jeg endelig å knekke koden, og det viste seg at det var både enkelt og raskt å hekle kjærlighetsmasker.

Oppskriften lærte meg kun hvordan jeg skulle hekle kjærlighetsmakser, eller englemasker som det også kalles, Oppskiften var til liten hjelp på hvordan jeg laget selve sjalet.
Dagen etter googlet jeg "kjærlighetsmasker", og da fannt jeg frem til mange som hadde laget det samme sjalet, og jeg fant også en oppskrift på Garnstudio.


Jeg er ikke helt ferdig med det ennå, men jeg syns det blir veldig fint. Gleder meg til å ta det i bruk. Tror kanskje det blir noen sjal i julegaver også, det er så kjekt når det går så raskt.... :O)

Modellen er litt utrent så fotografen måtte være kjempekjapp for å få tatt bildet....

Ønsker alle som kikker innom en fin og kreativ dag!

xoxo

6 comments:

Anonymous said...

Litt utrent kanskje, men jammen er det ein flott modell likevel ;)

Herlige farger på sjalet! Og så kjekt at du knekte koden(tok meg litt tid å finne ut av det óg, altså)

Ha ei fin helg!

HobbyMegHer said...

Det ser i hvert fall ut til at det blir nydelig! Frister... Fiiiine farger! Ønsker deg en forrykende god helg! :0)

ania said...

Wow dette så superflott ut!! :D

Timotei said...

Det var godt du ikke ga opp for sjalet ble kjempefint! Jeg er også ofte innom Drops sine sider. Synes de har så mange fine oppskrifter. Har veldig lyst til å strikke en jakke til meg selv, må bare bli ferdig med alle andre halvferdige prosjekt først...

LAPPEQURI said...

Mye flott du lager:-)Ha ei fin og kreativ uke.

Elin H. said...

Haha! Katta kledde virkelig det sjalet :) Fine farger. Englemaskesjal er det blitt en del av hos meg også. Nydelig å ha på, og kjempekjekt å gi bort i venninnegaver og slikt. Ha ei kjempefin helg!