17 July 2008

Jeg har laget et kort!På tirsdag stemplet og malte jeg flere H&S og Magnolia motiv. Så nå har jeg noe jeg kan bruke når jeg får lyst til å lage et kort. I går kveld begynnte jeg på dette, det ble laget ferdig nå i kveld og er rykende ferskt.
Det er ikke til noen spesiell eller til noen bestemt anledning, så derfor har jeg ikke gjort det helt ferdig innvendig ennå. Jeg syns det er greit å ikke gjøre det helt ferdig for da står jeg friere til hva og hvem jeg skal gi det til.

Jeg har brukt en av mine nyeste magnolia stempler som hovedmotiv på kortet. Kartongen er Bazzil og mønsterarkene er forskjellige rester, bl. annet My Minds Eye - magnolia. Bilettene kommer fra Tim Holtz og dem er helt RÅÅÅÅ, jeg digger dem! :-)

Jeg liker å lage kortene mine tredimensjonale, derfor bygger jeg dem opp med bølgepapp mellom hvert lag med kartong/mønsterpapir. Dette kortet bygger ca 1 cm utfra kortet.

Nå kribler det i fingrene etter å scrappe albumsider også!
Hentet 420 bilder på Japan Photo her om dagen og kjøpte diverse papir og dill på Bikuben i dag så nå er jeg godt rustet for dårlig ferievær....*sjokk*...., som er ensbetydenede med godt scrappevær......*latter*...

Neida, jeg håper det blir mange fine og varme dager selv om jeg personlig er ferdig med det meste av ferien.

xoxo

7 comments:

Hulda said...

Så flott kort du har scrappet! :) Jeg laget akkurat et til søsteren min som har bursdag på søndag. Skal blogge det når hun har fått det. Jeg bruker å kjøpe endel scrapesaker hos Papir i Hjertet, syns de har så mye flott, og veldig rask leveringstid. :)
God ferie!

jorunnslilleverden said...

Så nydelig kort! Og så flink du er :0) Jeg liker å pusle litt med kort og sånn jeg også, men er i en helt annen klasse enn deg! Broderiene dine var også fine, god ide å bruke stemplene som broderimotiv :0)

Anita said...

Såå flott!! Det er altås så mange flinke scrappere rundt om!! Så inspirende!! Hatten av for deg!! Kos deg!

Lilo said...

Vilket otroligt vackert kort! Nu var det ett tag sedan jag kikade in hos dig, ska försöka att inte glömma bort det igen. Vill inte missa allt fint du gör! =)

tinemor said...

Så flott kort!!
Jeg bruker puter, men din ide med bølgepapp var super!
Ønsker deg en flott helg!

neeta said...

Nydelig kort!! Liker veldig godt fargene du har valgt, og pyntinga - lekkert!:)

Anita said...

Lekkert kort!!
Stilig at du bruker bølgepapp.
Det får jo store høydeforskjeller, som gir veldig god dybde i kortene!!
Klem