30 July 2007

Ny uke med nye muligheter...

Ja, nå er det mandag igjen.

En ny uke med nye muligheter... :-)

Og siste uken med ferie.... *sukk*Hadde vært greit om denne siste ferieuken hadde innholdt litt fint vær. For oss som bare har feriert på østlandet hele sommeren hadde det vært godt med ei uke med strålende sol og tempraturer over 20 grader... I dag både regner det samtidlig som sola skinner...


Vi skal til sydligere strøk litt senere på høsten, det skal jammen bli deilig... :-)Jeg har ikke fått "Ett Trykk" ennå, men jeg har fått med meg at det er en LO som jeg har laget som pryder forsiden denne gangen, det er ekstra moro... Den ble laget til artikklen om "kreativ bruk av bånd".
I love Los Angeles

Denne LO'en laget jeg med tanke på å sende den inn til "Vi scrapper". De ville gjerne ha layouter med sort/hvit bilder og reise som tema, og jeg laget alså denne LO'en med bilder fra Los Angeles. Men jeg fikk aldri somlet meg til å sende den inn før fristen gikk ut. Derfor poster jeg den her på blogen istedet.


Ønsker dere alle en scrappende gal uke...

9 comments:

Cecilie said...

Grattis med forsideLO!! Det er jo kjempestas! Gleder meg til å se den :).Kjempeflott ferielayout du poster her også. Jeg rakk heller ikke å sende inn noe til Vi Scrapper denne gangen... det er helt merkelig hvor fort tiden flyr noen ganger?! Ønsker deg og dine en fortsatt fin ferie!

Sonja said...

Likte ferie layouten din kjempegodt! Fikk gamle minner fram igjen hos meg (",)

ania said...

Jeg digget forsideLO'en din!!! Virkelig en vakker blomst ja :D Og ferie-LO'en var skikkelig kul! Kos deg resten av ferien din da, til tross for regnvr :)

Vibeche said...

Vil bare si at jeg har tagged deg, ta en nærmere titt i bloggen min :)
Kanonstilig LO, digger den rått :)

Jill said...

SÅ KUL!!!!
Me LOVE starbucks :-)
Vanvittig kul og veldig USA :-)

Lene said...

Kjempestilig og annerledes reise LO!
Den sier liksom mer og mer jo mer man ser på den :)
Forside-LO'en i Ett trykk var kjempefin også! Gratulerer :)

Ønsker deg ei fin uke!

Anita Hagen said...

Fantastisk LO Synnøve! Og forsiden til Ett Trykk *WOW* Så utrolig lekker. Du er helt rå asså. Lekre farger, herlig stæsj og nyyyyyydelig motiv. "ååå det er Martine, hun går i samme barnehage som meg" sa tantebarne mitt, Thea.

Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min og superhuggelig mail. Det er alltid så koselig når du legger igjen spor etter deg *smil* Gleder meg til vi får anlending til å møtes til skravle-skrappe-stemple kveld. Kommer nok innom butikken og hilser på snart også.

.. Du har forresten blitt tagget. Se i bloggen min.

Ha en supersuveren dag!

Klem Anita

Desiree said...

Så flotte sider du lager! Jeg har nok tagget deg, du får stikke innom siden min å se hva det går ut på! Ha en fortsatt fin sommer!

Stine said...

Åh, så stilig den LO'en var! Flott med så masse minner og detaljer på en side!

Forresten så er du herved tildelt prisen 'Nice Matters'! Se mer i min blogg.. :)