15 July 2006

Fly high, be free and happy!

Hei igjen!
Har ikke postet noe på en god stund. Har scrappet litt hver kveld, men har liksom ikke fått gjort så mye likevel. Denne layouten begynnte jeg på i går kveld og gjorde den ferdig i dag tidlig. Måtte opp med Bertine klokken 07.00, og da var det greit å kose seg med litt scrapping. Bertine syns heldigvis at det er morsomt å "pusle" hun også.

Fant pluselig igjen disse UrbanLilly papirene. Kjøpte de tidlig i sommer, så glemte jeg dem, helt til de plustelig dukket opp da jeg lette etter noe annet. Flaks for meg!
Har laget en layout til med disse papirene, til mitt BOM album, men jeg mangler "gluedots" til knappene, så jeg får ikke gjoret den helt ferdig.

Ha en fortsatt god lørdag, og nyt det flotte sommerværet!

5 comments:

Lilo said...

Äntligen en layout av dig igen! ;)
Jag har spanat här nästan varje dag för att se om du skapat något nytt! Denna är precis lika fin som vanligt när du scrappar!!!

banglamarie said...

Kjekt å se noe nytt ;)
Håper du har fine sommerdager!

Kjempetøff LO. Liker "snurredull"-drodlingen ;) Kul måte å sette opp tittel/tekst på!

Lene S said...

Heisan! Trodde du var på ferie jeg;o) Flott side, Urban er en av mine favoritter for tida også. Gleder meg til å se mer!

Me sjåast;o)

ania said...

Så fine ark -- og så kos med snirklene rundt - ga en fin sammenheng på LO'en :) Artig at vi scrapper "samme" bildemotiv :D Digger de forskjellige tagene dine som danner tittelen - kjempefint :) Har fått litt tagdilla i det siste jeg :)

Aashild said...

Jeg trodde også du var på ferie ;) Flott LO! Og imponerende at du faktisk scrapper litt hver dag... jeg har ikke sett på hobbypulten på flere uker :(

Håper dere er friske igjen og nyter sommerdagene :)

Klem