23 April 2006

Endelig over scrappesperren...Har lidd av en utrolig langvarig og kjedelig scrappesperre de siste ukene. Det har nok vært mange årsaker til det, bl.annet sykdom og påbygging av hus. Men nå føler jeg at jeg er i gang igjen, og har faktisk scrappet flere LO de siste tre dagene. Noen av de har vært litt "pliktscrapping", begivenheter som jeg "måtte" scrappe.

Er litt grinete for at jeg ikke har fått vært på messen i helgen, men det har ikke vært mulig. Vidar har jobbet hele helgen, og jeg orker ikke å dra med meg Bertine dit, det hadde nok blitt mere slit, enn moro.

I morgen, mandag, er det 3 runde av {21} art journalen til Rhonna Farrer, har litt lyst til å være med på den.

4 comments:

banglamarie said...

Flott å se at du er igang igjen. Har hatt en uke uten scrapping nå, så da er det deilig å ta fatt igjen nå. Flotte sider du har laget!!!

Kjekt du vil prøve på Rhonnas Art Journal. Jeg er sikker på du kommer til å like det!

-Marie

gudrun said...

Så nydelige sider du har lagd her, Synnøve.
Den ene har jeg jo allerede sett på PG. ;-)
Så bra at du er igang igjen.
Gleder meg til å se mer.
Stor klem til deg.
:)

Åshild said...

Supert med nye LO'er fra deg, Synnøve! Du er så flink, atte :) Bildet på den øverste her var skikkelig flott! :)

Gleder meg til å følge med her inne :)

Lene S said...

Wow, jeg digger stilen på disse sidene Synnøve!! HERLIG! Godt å se du er over sperren, og det med fornyet scrappeglede og enda mer i gi ;o)

Takk for koselig kom. på bloggen :o) Det hadde vært utrolig koselig å se deg på messen...men det klaffer jo ikke alltid. Vi får møtes på treff ganske enkelt..LOL