13 March 2012

Det er VÅR…., heklet blomsterpottetrekk…. :O)

Det deilige vårværet inspirerer til å ta frem heklekroken og det fargerike bomullsgarnet…. :O)
Har heklet trekk til tomme “rett i koppen” begre. Blomsterpottene er ikke så veldig store, fikk ikke påskeliljene helt nedi, man ser at den gule kanten på potten til påskeliljene kikker opp.

Mars 2012 093

Enkel arbeidsbeskrivelse:
Jeg heklet en snor med luftmasker som var akkurat så lang at den gikk rundt begeret. Heklet så fastmasker rundt og rundt, passet på å øke litt slik at den skulle følge formen til det tomme begeret.
Øverst heklet jeg en tungekant.

Mars 2012 091

Forskjellige design på mønsteret, men de samme fargene…. :O)
De er heklet i Bomull Sport fra Gjesdal, heklekrok nr. 3.

Mars 2012 085

Her er det strålende sol og + 5 kl. 08.12, det lover godt for +15 i dag også!

Ønsker deg en strålende vårdag!

05 March 2012

Skal du på Bergenstreffet 2012?

Jeg har via Uformelt meldt meg på Bergenstreffet 2012, som er fra fredag 27. april til søndag 29. april…. :O) Bergenstreffet er landsomfattende strikketreff som foregår på Clarion Hotell Bergen Airport(flesland)Foruten strikking og skravling skal være workshops og garnstands.

Første gang jeg deltar på et sånt stortreff…. :O)…, jeg både gleder og gruer meg…., gleder meg fordi det skal bli moro å bli kjent med likesinnede, moro fordi jeg kommer så tidlig at jeg kan ta meg en tur til Bergen by, hvor jeg kun har vært en gang tidligere… :O)

Gruer meg fordi jeg er redd jeg ikke kjenner noen og  at alle andre kjenner hverandre fra før, via forum etc. For selv om jeg er medlem på både uformelt og andre strikkeforum så er jeg ikke et aktivt medlem. Tenker mange ganger at jeg skal bli det, men tiden strekker ikke til…

Hva med deg, er du aktiv på noe forum?

Hvis det er noen der ute som leser bloggen min og som skal på Bergenstreffet så hadde det vært veldig koselig om du hadde lagt igjen en kommentar under dette innlegget…. :O)

Er også åpen for en evnt. lunsjtreff i Bergen fredag 27. april, engang mellom 11 – 13 ….. :O)

Stempler til SALGS 103Har funnet frem litt bomullsgarn…, i farger som hører våren til… Pus må selvfølgelig ligge midt oppi og pirke litt på hekletråden som hele tiden rører på seg….

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene som dere legger igjen…., jeg har vært veldig dårlig til å kommentere(kommer sterkere tilbake…. :O) noe som bl. annet skyldes at jeg har vært endel syk i det siste. Nå ser det ut som det er Bertine som har fått influensa…, måtte hente henne på skolen i dag. Hun har vondt i hodet, litt vondt i magen, litt vondt i halsen, vondt i kroppen og har feber…. Akkurat de samme symtomene jeg hadde.