13 May 2008

Fargerikt hekleteppe i oldemorsruter


Nå er jeg halvveis på mitt hekleprosjekt.
Teppet skal bestå av 12 ruter(3x4 ruter), og når jeg har heklet det sammen skal jeg hekle 10/12 ganger rundt hele teppet.
Har ikke fått heklet så mye på det siste dagene, da det meste av tid og energi, utenom jobb, brukes til oppussing, pakking og visning av nåværende bolig. Men i dag er det min store TV-kveld. Først "Frustrerte fruer" og rett etter det kommer "Medium", to serier jeg liker veldig godt. Og når man ser på TV'n må man passe på å ha et håndarbeid eller to man kan pusle med. To fluer i en smekk... :-)

xoxo

12 May 2008

Oppussing tar tid....




Det går fremover med oppussingen selv om ting tar tid... *sukk*..., skulle gjerne hatt noen flere timer i døgnet akkurat nå...til soving....*smil*

Før vi flytter inn skal vi legge "veggfornyer" eller "sparkel på rull" som den også kalles, i stua, kjøkkenet og soverommet til Bertine. Vi er snart ferdig med stuen, har igjen ett siste strøk med maling. Kjøkkenet og soverommet har vi ikke begynnt på ennå, men jeg tror det skal gå ganske raskt bare vi kommer igang. Fargen vi har valgt heter "chi" og den er nesten hvit. Den skal vi bruke både på stuen, kjøkkenet og soverommet. Etterhvert som vi pusser opp flere soverom kommer vi til å bruke den samme fargen der også. Har blitt helt forelsket i den, den er så lys, sart og ren i utrykket.

Vi skal flytte inn 22. mai, uansett hvor langt vi har kommet med oppussingen(men jeg regner med at vi er ferdig med det meste av det som "må" gjøres da)

På bildet over ser man Vidar som beiser første strøket på trappen. De forrige eieren hadde hverken beiset eller oljet trapp og veranda, så det var et absolutt "must". Vi valgte å beise da det holder lengere enn olje. Vi valgte en beis fra Tyrili som heter "Varg" og den passet så utrolig bra til huset vårt. Den er blågrå i fargen og gir en blank hinne på treverket.

I dag har jeg gravd opp endel stauder og plantet dem i vår nye hage. Har ikke veldig lyst til å forlate alle de flotte staudene vi har, men vår nye hage er ikke så stor så det skal ikke så mye til før den blir ganske frodig.... både tror og håper jeg...*smil*


Måtte bare legge ved et bilde av vår Bertine som nyter en Lollipop!

Gleder meg til å vise frem bilder fra vårt nye hus!

xoxo