30 March 2008

Min "nye" blogg!


Mine to kjære, på en søndagsutflukt før det siste snøfallet!

Min kjære datter, er hun ikke søt!?

Jeg savner bloggen min, savner det å skrive og vise bilder av LO'er og kort jeg lager. Men desverre har jeg ingen ting å vise frem på den fronten. Det er like tørt som Sahara når det gjelder scrapping og stempling, det er nesten så jeg tror at jeg har glemt hvordan det gjøres. Og når jeg ikke får til blir frustrasjonen stor. Derfor har jeg tatt en selvpålagt scrappepause.
Jeg har tatt frem igjen "gamle"hobbyprosjekter, UFO'er som det kalles på "fagspråket", har bl.annet noen lappetepper som trenger å bli montert. Før jeg ble hektet på papir og scrapbooking var min store interesse stoffer, og ting & tang man kunne lage av det. Så nå har jeg dratt frem igjen stoffene mine, og jeg er også i full gang med nye søm prosjekter. Har også funnet ut av stiching er moro, er i fullgang med å stiche et Magnolia motiv. Kommer med bilder etterhvert.

Og ettersom vi har kjøpt oss nytt hus er interssene for interiør og innredning ganske stor. Leser interiørblader og interiør blogger hver eneste dag, og gleder meg veldig til vi får huset den 1 mai.

Tilbake til det at jeg savner bloggen min. Jeg har ikke ville skrive i bloggen min da jeg ikke har hatt noe å vise frem, men nå har jeg bestemt meg for at jeg skal ta opp igjen bloggingen for min egen skyld, det er jo tross alt for min egen skyld at jeg blogger. Ikke tenke på at jeg skal ha et innhold som passer for den som er innom og leser.Selvfølgelig er jeg glad for alle kommentarer, men det er ikke det som skal drive meg. I tilegg skal jeg bli flinkere til å legge igjen kommentarer på de bloggene jeg besøker... :-)

Så min "nye" blogg kommer til å handle om alt fra interiør/innredning, lappetepper, hagestell, blomster og livet generelt. Og selvfølgelig om scrapbooking og stempling når jeg finner tilbake til det.

Ønsker alle som kikker innom en fin søndag!

21 March 2008

Slumreteppe i "oldemorsruter"


Sterkt inspirert av andre har også jeg begynnt å hekle "oldemorsruter". Poenget er vel at man skal bruke restegarn til dette, men jeg må innrømme at jeg i tilegg har *blush* kjøpt finulgarn i sterke farger. Hver rute består av 21 heklerunder. Har ikke heklet siden jeg gikk på barneskolen, så jeg var litt rusten i heklehånden til å begynne med, men nå går det unna... Kjempemoro! Tiden får vise hvor stort det blir, tanken er at det skal bli et slumreteppe.

Har funnet fram noen gamle UFO'er som jeg har lyst til å gjøre ferdig.

Vi har kjøpt oss nytt hus!




Vi har kjøpt oss nytt hus!
Etter mye frem og tilbake fikk vi endlig tilslaget på onsdag! Det var en berusende følelse. Vi får ikke huset før 1. mai, så vi har god tid til å pakke oss ut her vi bor nå. Rett etter påske setter vi igang salget av vårt eget hus.

Vi skal male de fleste rommene før vi flytter inn, ellers er det ikke så mye som trengs å gjøres, da huset ikke er eldre en 6 år. Begge badene er flislagte, det ene med innstøpt boblebad og det andre med glassbyggerstein og dusj. Kjøkkenet kunne jeg tenkt meg å friske opp litt, men jeg tror vi avventer det. Det er 4 soverom(deilig). Så da blir det plass til eget scrapperom/hobbyrom til meg, samt gjesterom. Det siste har jeg virkelig savnet, nå skal det bli litt lettere å ta imot overnattingsgjester fra Trysil.
Over garasjen er det et stort isolert rom, der skal Vidar ha kontor og oppbevaring av alle tryllerekvisittene sine.

God Påske!