31 December 2006

Godt Nytt ÅR......

Nå har vi kommet oss hjem fra Storefjell Høyfjellshotell, et utrolig koselig hotell. Vi har etterhvert vært der ganske mange ganger og det er alltid like morsomt å komme dit. Vi badet i bassenget og koste oss skikkelig på dagen. På kvelden var det barneunderholdning med bl.annet Klovnen VirrVarr(Vidars klovnenavn) Vidar hadde på forhånd avtalt med Bertine at hun skulle komme opp og være med på et av tryllenummerene hans. Vi var litt spent på hvordan det ville gå, ettersom hun tross alt bare er 2 år(blir 3 i februar) men det gikk over all forventning. Hun gjorde det hun skulle, svarte på det han spurte om og hun fikk kjempeapplaus av gjestene da hun var ferdig. Etterpå var det dans til levende musikk og barna hoppet og danset rundt på dansegolvet. Før vi avsluttet kvelden var vi en tur på lekerommet og sklei på skliene. Tror klokken passerte midnatt før Bertine sovnet.


Bertine inntar en barnedrink(slush) før undeholdningen starter.


Klovnen VirrVarr og han enormt dyktige assistent... hehe


Diskodronningen har inntatt dansegolvet

I går våknet vi til snøvær og vanskelige kjøreforhold, men vi kom oss da helskinnet hjem.

I kveld skal vi til et vennepar med ei datter på samme alder som Bertine. Blir koselig å feire nyttårsaften sammen med dem. Har bestemt ossfor å dra hjem før man begynner å sende opp raketter, vi har både en hund og en katt som ikke er så glad i smellene, og da syns jeg det er greit å komme hjem til de.

Egentlig bruker Nyttårsaften å være en dag for ettertanke og oppsummering for meg. Jeg bruker å skrive ned hva som har skjedd oss i året som har vært, samt litt mål, ønsker og forsett for det kommende året. Må nok ta morgendagen til hjelp til dette.

Ønsker alle som kikker innom bloggen min et spennende og innholdsrikt GODT NYTT ÅR...

27 December 2006

Nå er det JUL igjen, for liten og stor.....

I dag er det tredje dag jul, fy, så fort tiden flyr....
Har hatt en kjempekoselig jul hitill med besøk av mamma og pappa fra Trysil og storsøster Karin. Det er faktisk første gang at de har feiret Julekvelden her hos oss. Karin reiste videre til Lier første dag, mens mamma og pappa reiste hjem i går, andre dag jul.
I dag har vi ingen planer foruten det at Vidar jobber på dagen. I morgen skal vi til svigers på middag, på fredag reiser vi til Storefjell Høyfjellshotell på Golsfjellet og blir der til lørdag. Vidar har et trylleoppdrag der opp, og da blir vi med for å bade i bassenget, spise god mat og nyte den flotte underholdningen de har der opp.
Nyttårsaften skal vi til et vennepar av oss som har en datter i samme alder som Bertine.

Vi har spist så mye mat og kaker at jeg føler at det nesten tyter ut av ørene mine. I dag blir det garantert noe lettere.
Julenissen kom på besøk til Bertine's store skrekk og fryd. Tror ikke hun helt kunne bestemme seg for om det var veldig farlig eller veldig gøy....
Mange gaver ble det også, og jeg tror jeg var en av kveldens lykkeligste da jeg pakket opp "Revelution" fra Quickutz. Det er QK ny vidunder maskin og det er som en liten trykkpresse med sveiv. I tillegg fikk jeg også Abigail alfabetet til den. Har vært litt i tvil om jeg skulle bytte Abigail i en av de andre skriveskrift alfabetene, men ved nærmerer ettertanke tror jeg vel egentlig at jeg får mer brukt for Abigail, som er et mer "normalt" alfabet. Bokstavene er store... vil tro de sånn ca 8/9 cm høye(har ikke målt) gleder meg vil til å få prøvd de på en layout

Vidar hadde handlet gaven på Bikuben lille Juleaften, og butikken hadde vært full av mannfolk som hadde vært ute i samme ærend. Jeg hadde fortalt Vidar at jeg ønsket meg revolution, den nye "maskinen" fra QK, men han hadde ikke husket hva den het når han kom til Bikuben. De hadde spurt om jeg var nybegynner eller om jeg hadde holdt på en stund, så Vidar hadde jo fortalt at jeg hadde vært bitt av bassillen noen år nå. De hadde også spurt etter navnet mitt og da Vidar fortalte det, så visste de godt hvem jeg var(*knegger*--- de husker sine gode kunder...) Så de kunne fortelle Vidar at det var nok "revolution" jeg ønsket meg.... *latter*
I tilegg fikk jeg også vesken til QK tanga.

Nå klør det veldig i fingrene etter å komme igang med litt scrapping. Har tatt mange koselige julebilder som skal bli til layouter, ettersom Bertine fortsatt sover skal jeg se om jeg får printet ut noen nå.

Ønsker alle som kikker innom bloggen min en fortsatt GOD JUL....

NB: Nå er armen min mye, mye bedre så nå blir det mer blogging fremover....

Bertine spiller på sitt keyboard, en "midt i blinken" gave...


Julenissen, Bertine og tante Karin


Nå er det jul igjen, for liten og stor.....

14 December 2006

Lenge siden sist...

Sliter fortsatt med senebetennelse i armen og har fått beskjed om å holde meg unna PC'en.
Skikkelig kjipt når man er helt hekta på internett, forum, blogg m.m.m
Begynner å gå seg til nå, men i begynnelsen hadde jeg helt abstinenser.... Sniker meg inn inneimellom for å lese litt på alle de hyggelige bloggene. Beklager at jeg ikke får skrevet noen kommentarer, men skrivingen er absolutt det værste for min senebetennelse...

Heldigvis kan jeg fortsatt scrappe...

Ønsker dere alle en hyggelig førjulstid....