25 September 2006

Besteforeldrealbum


"Takk" dobbel LO til besteforeldre albumet

Besteforeldrealbum:
Jeg har latt meg utfordre av Marie til å lage et besteforeldre abum. Utfordringen var midt i blinken, da jeg hadde tenkt å lage det uansett. Nå får jeg "drahjelp" av Marie, samtidlig som jeg fortsatt har god tid til Jul. Jeg lager LO i 8X8, som skal inn i et album med plastikklommer.

Takk Marie, for en "superduper" utfordring.

Ny scrappebutikk:
Den 7. oktober åpner
Stempelhobby på Neskollen, Øvre Romerike.
Utrolig moro at det åpner en scrappebutikk i mitt nærområde. Kanksje litt dumt, med tanke på hvor mye penger jeg kommer ti å legge igjen der. *ler*
Gikk forbi den i dag, og stakk hodet inn for å spørre når de skulle åpne, og da fikk jeg vite at de åpner lørdag 7. oktober. De skal ha ha en liten kafe i de samme lokalene, og de kommer også til å arrangere kurs og scrappekvelder etterhvert. HUUUUUURA.... :o)

Frekk som jeg er, så spurte jeg om de trengte kursholdere på srapbooking, noe de kanskje kunne trenge etterhvert.

24 September 2006

Møøøø.....


"Møøøøøø....."



"Bertine's gatekjøkken"

Legger ut 2 layouter jeg har laget i helgen...deilig å endelig få litt tid til å scrappe igjen...
Bertine's gatekjøkken ble laget etter lørdags scrapliften på Papirgleder. Orginalen var laget av Rita Elton, en av designerne på PG.
Syns både bildet og historien er ganske koselig, så da ble det en layout for å dokumentere. Jeg spiser "liksom" pølser hver dag, til Bertines store glede.
Bildet er montert på en folder som kan brettes ut, inni i den flere bilder, og også litt tekst.
"KU" layouten lagde jeg på scrappetreffet på fredag. Og den ble jeg ganske fornøyd med. Liker de sterke fargene mot de svarte kuene...
Ble så veldig motivert og inspirert på scrappetreffet jeg var på på lørdag, så nå er hodet fult av alle layoutene jeg skal lage. Håper det blir litt tid til scrapping denne uken...

23 September 2006

Papirgleder - 2 år på nett!

Denne helgen feirer Papirgleder at de har vært 2 år på nett.
Gratulerer med dagen!
Mange flotte utfordringer og konkuranser som premieres med kjempefine premier.
Her er mitt inspirasjonsbidrag til QuicKutz konkuransen.



Jeg har brukt de nye papirene fra Bohemia, og 6 forskjellige QK dies på layouten, pluss Star alfabet til QK. Det er foresten et av favoritt alfabetene mine
Hele helgen får du fri porto på ordrer over 450 kroner... LØP OG KJØP....
Var på scrappetreff hos Lene i går, MEGAKOSELIG, og jeg var ikke hjemme før 04.00 i natt. Fikk laget en enkel layout, og nesten en dobbel.
Legges ut senere...
Ha en god lørdag :o)

22 September 2006

Skla på scrappetreff i kveld!

Jippi!
I kveld skal jeg på scrappetreff.
Skal endelig få sitte å scrappe sammen med Lene, Gudrun og mange av de andre fra designerteamet til Papirgleder.

Trenger å komme litt bort fra heimen, her går det kun i maling....
Skal legge ut litt bilder etterhvert.

Har kun scrappet 2 sider de siste fjorten dagene. Den ene skal være inspirasjonslayout til en utfordring på Papirgleder, i forbindelse med at PG feirer 2 år i helgen.
Den andre er en layout jeg laget sent i går kveld(nesten ferdig)

Marie har lagt ut en utfording på bloggen sin, bli med du også!

Ha en riktig god scrappe weekend!

NB: kommer sterkere tilbake med layouter i morgen

09 September 2006





Sitter her tidlig lørdag morgen, det er ganske rolig i huset ennå.
Stille før stormen... Denne helgen er ganske hektisk, så man får nyte de rolige minuttene. I dag skal vi til Larvik, Vidar har et trylleoppdrag der nede, og Bertine og jeg har bestemt oss for være med. Jeg skal nemlig benytte sjansen til å reise innom "Stoff og stil" som ligger im Kobberviksdalen, rett utenfor Drammen. De har så mye flotte, og ikke minst billige stoffer.
Har planer om å sy garderobe til Bertines babyborn dukke til Jul, og da er det veldig greit å kjøpe stoffer der.
Når jeg kommer hjem i ettermiddag/kveld, så må jeg bake ostekake, stryke bunadskjorte og gjøre ferdig Chipboardalbumet som skal være en gave til konfirmanten. For i morgen skal vi nemlig i konfirmasjon til min niese.

Ha EN GOD WEEKEND!!!


06 September 2006

Scrappetreff!





I går hadde jeg 4 koselig scrappedamer på besøk, og det vat bare såååå koselig.
Vi skravlet, scrappet og hentet masse inspirasjon av hverandre. Personlig fikk jeg ikke gjort så mye, men jeg fikk da begynnt å dekorere et Maya Road chipboard album. Det skal bli en gave til niesen min, som skal konfirmeres til helgen.

Laster opp bilder fra treffet når jeg kommer hjem.

04 September 2006

Spennende messehelg og LSS #1...

Jeg har hatt en utrolig koselig helg.... :o)
Jeg var på messa både lørdag og søndag, og hilste på mange jeg tidligere bare har "skravlet" med på nettet. Var selvfølgelig mest på standen til Papirgleder, og det var så koselig å hilse på Linda, Anne Marit og resten av designerteamet.... Alle var enormt hyggelig.

Hilste også på Åshild, Gudrun og Lene. Åshild sto på standen til Ett Trykk, mens Lene og Gudrun solgte egne stempler på egen stand... :O)

Selvfølgelig handlet jeg litt også, se bildene. Fra de lekreste Maya Road chipboardalbum, til store fargeglade alfabeter, Lene og Gudrun stempler, H2o maling, og masse, masse papirer. Både Kartong og mønstrete papir. Kjøpte mye Bohemia, som er en utrolig lekker serie, Urban Lilly, gipsy fra Basic Grey, Rhonna Farrer.

I går gikk fristen for den første oppgaven til den norske LSS ut, og alle layoutene ble lagt ut i galleriet til Minneriket for avstemning. WOW, det var så mye flott å se på og vanskelig å vite hvem man skulle stemme på også. Men mine stemmer er nå avgitt, og jeg krysser fingrene for at jeg selv går vidre til omgang 2.


Hokus Pokus